fredag 6 november 2015

blå ljusblå skjorta randiga strumpor prickig fluga vit svarta prickar jeans
Dagisfotografering.

Hade hängt fram den här outfiten för sonen att ha på dagisfotograferingen. Men så blev han sjuk- i år IGEN. Han som nästan aldrig är sjuk... Jag tycker ju inte att skolporträtt är de finaste bilderna men de är de klassiska bilderna som det känns som att mormor, farmor, gammelmormor mfl uppskattar och förväntar sig. Jättetråkigt också att han inte får någon gruppbild som minne  till senare. Jag får smygfota den de brukar sätta upp på dörren senare så att han ändå kan minnas sina dagiskamrater.

Vi borde väl vara glada och se det som ett bra sätt att spara pengar. Jag har hört och minns från när jag själv gick i skolan att det inte är så billigt med såna här foton. Men det känns väldigt trist.

Kläderna är iallafall en skjorta 20.- som jag här visade att jag fyndat på loppis. Strumporna är nyköpta, jeansen som kanske syns innanför är från loppis 20.- och flugan hemmasydd. Jag har sytt massor av flugor till sonen. Denna är en av de nyaste där jag vikt ganska mycket tyg till en stabil fluga. Innan sydde jag dem mer som rosetter vilket blev  lite hängigt. Det prickiga tyget är nog äkta retro köpt på loppis eller fått av min mormor eller gammelmormor. Jag har haft det länge iallafall. 

blå ljusblå skjorta randiga strumpor prickig fluga vit svarta prickar jeans

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar