tisdag 8 december 2015

Stekt blomkål och ris- meningen med att blogga.


Stekt blomkål.

Har inte haft tid eller ork till att blogga så mycket på slutet. Försöker ju hålla mig från datorn när sonen är vaken efter hans lek där mammor fotar och skrivet om det på datorn. Vill ju inte skada mitt barn med att konstant sitta klistrad vid datorn. Dock har antalet besökare på min sida de senaste dagarna sjunkit till nästan obefintligt. Jättetråkigt. Det är såklart inte huvudsyftet med min sida att få många likes eller klick. Dock är det svårt att låta bli att tävla med sig själv när man väl har börjat.

Häromdagen när jag kom hem från jobbet sent på kvällen sa dock min sambo att han hade bloggat åt mig! Han menade såklart inte att han hade bloggat. Men han hade precis i min anda fotat en sparsam handling. DET är meningen med den här bloggen. Att vi i vardagen ska få in vårt leva sparsamt tänk. Både sparsamt med ekonomin och miljön.

Han hade på inrådan av mig stekt blomkål och ris av rester till middag. Själv hade han varit skeptiskt men sa att det faktiskt hade blivit så gott att det inte fanns något kvar till mig. Han hade dessutom ätit ett äpple till som sonen börjat äta på. Alltför många gånger blir sådan halväten frukt liggande hos oss och kastas sen bort lika som rester som i kylskåpet som hinner bli för gamla. Så full pott för sambon. 

Stekt ris.

Tuggat äpple.

Middag.

Full pott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar