söndag 7 februari 2016



Fylld rödspätta utan rödspätta- mat eller något som någon kräkts upp?



Dill kan aldrig bli fel. I mintgrönt mått och bunke från loppis.

Häromdagen gjorde vi (sambon) fylld rödspätta från ett recept som jag hittat i en tidning- se nästa bild. Utan rödspätta förstås. Vi tog qournbitar istället. Inte optimalt så vi resonerade oss fram till att kanske använda palsternacka eller rotselleri nästa gång. För gott var det förutom konsistensen på quornet. Vad kan gå fel med dill och pepparrot liksom? Dessutom fick vi användning av det som var över av keson med kort datum som jag visade tidigare att jag fyndade.

Receptet- vet inte ur vilken tidning jag rivit ur det.

Keso, rödlök och ägg.

Färdigt- mat eller något som någon kräkts upp?

Sambon stekte potatis som blev över dagen innan.

Saknas någon sallad eller grönsak till men var sjukt mycket godare än det ser ut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar