torsdag 3 mars 2016


Vegansk thaisoppa på kokosmjölk.


Lime och blomkål till thaisoppa.

Häromdagen gjorde jag min favoritsoppa. Inte ett spartips då den innehåller citrongräs och två burkar kokosmjölk men så himla god och kanske kan inspirera lite att äta veganskt. Så ett spartips för djuren och miljön iallafall. Recept nedan.

Blomkål som bas vilket känns bra då vi aldrig äter det annars.

I kastrullen med citrongräs som sticker upp.

Recept klippt ur någon tidning- gissar Buffé.

Jag tror att det egentligen ska vara 3 tsk currypasta.

Vi är kanske lite mesiga men jag har för mig att soppan var lite stark för oss och att vi minskade från 3 tsk till 2 tsk röd currypasta. Vi skippar också krukan med färsk koriander då den inte tillför något för just oss. Lime tar jag dock alltid minst två stycken då lime är bland det bästa jag vet.

Närbild receptet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar