onsdag 6 april 2016


Äkta och oäkta såpbubblor.



Oäkta såpbubblor i taket.

Sonen är fortfarande sjuk och ute regnar det. Jag antar att vi får alternera mellan tecknat i soffan och läsa böcker i sängen idag- igen. Jag hoppas att det blir möjlighet att klämma in lite pyssel eller rensning av hobbyrummet där emellan.

Häromdagen innan det blev så här sjukt blåste sambon iallafall såpbubblor till sonen. Jag fotade och passade på att också fota de julgranskulor som vi har i taket i vardagsrummet (året runt). De ser ut precis som såpbubblor. Jättefina tycker jag. Och fläkten som sambon spraymålat turkos tycker jag också fortfarande är så SJUKT snygg.

Kulorna köpte jag billigt på rea när jag jobbade i butik, fläkten är köpt begagnad på blocket (i ful brun originalfärg) och såpbubblor är väl det billigaste och bästa tidsfördriv för barn. Jag ska dock testa att göra egna för att slippa köpa fler nya små plastförpackningar.

Se fler bilder på bubblor och lite inredning från vardagsrummet nedan.

Såpbubblekulor och pimpad takfläkt i vardagsrumstaket.

När vi bodde i lägenhet hade jag också kulor i taket- nu vågade jag bara sätta upp de i plast utifall någon skulle ramla ner.

Drömskt.

Sonen väntar på att få smälla bubblorna.

Den rosa säcken med utsorterade tyger och annat syrelaterat är nu hämtad och jag känner mig nöjd.

Också vardagsrummet fotat av sonen tidigare samma dag.

2 kommentarer:

  1. Ååååhhhh, jag har letat överallt efter sådana glaskulor!!! Finns inte ngnstans :( Nu har jag köpt i klarglas att hänga i granen men det blir inte alls lika fint. Vet du var jag kan få tag på sådana som du har?
    Mvh Helena
    helvpet@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Åh, söker precis som Helena efter såpbubbelkulor, hittar bara i glas och det funkar inte med katterna haha! Vars har du hittat dessa?😍 /Liza

    SvaraRadera