Scones på havregrädde istället för vanlig mjölk.
Egentligen borde jag inte lägga in fler bilder och göra nya inlägg. Jag har nämligen bestämt mig för att beta av alla påbörjade jag har. Jag vill byta bloggportal till Nouw. Där får man 1,1 öre per visning av sin blogg. Jag har ju inte så många visningar men 1,1 öre ( eller kanske 0,5 öre efter skatt och avgifter) är iallafall mer än noll öre.
Mitt mål och dröm är ju att bloggen ska fungera som en del av min inkomst. Det GÅR ju inte via blogger då det verkar helt omöjligt att få in reklam. Jag vet att det ska gå men trots hjälp av andra mer kunniga så fungerar det inte för mig. Så nu ger jag upp tryggheten av att ha lärt mig olika funktioner via blogger och chansar. Först vill jag dock publicera alla inlägg som ligger och väntar. Man kan importera sin gamla blogg till Nouw. Jag vet dock inte vad som händer med inlägg som inte är publicerade.
Jag har också märkt att det här stressar mig. Att ha så många som 50 stycken inlägg som bara ligger och väntar!! Eller inte bara väntar- de är ju inte färdiga. De flesta har bara bilder än så länge. Det känns som ett "måste" som ligger på och såna "måsten" ska jag försöka reducera nu. Jag har förra veckan haft svårt att sova och såklart därför varit trött och mått dåligt. Vaknat verkligen hela tiden under natten- inte funnit ro på grund av någon outgrundlig stress. Jag har ju faktiskt inget stort och livsavgörande att stressa upp mig så för (utom sambons arbetstid då men den är det ju egentligen inte min sak att styra upp). Jag går ju själv från att vara sjukskriven till arbetssökande också med allt vad det innebär men jag tror inte att det är det som stressar och oroar mig. Så jag får väl börja med att reducera de många mindre stressmoment som finns varav blogginläggen är ett.
Inte så lätt att jobba bort inläggen dock när jag hela tiden kommer på nya samt att jag nästan varje kväll somnar samtidigt som sonen och bloggtiden därför försvinner. Ikväll bet jag dock ihop- får se hur många gamla inlägg jag hinner med. Jag var dock tvungen att göra ett sista nytt först om vår lyxfrukost i morse.
Scones kanske inte är lyx för alla men absolut för oss. Jag själv orkar aldrig göra scones men sambon gör det ibland. Vi har dock inte haft mjölk på länge på grund av köpstoppet på mat (förutom till sonen som vi faktiskt inte fuskar och använder). I morse provade dock sambon att använda havregrädde istället och det funkade bra.
Vårt smörgåsmargarin tog precis också slut men vi har vanligt smör att baka med kvar och det funkar ju fint. Veganosten har också kommit till användning efter att den vanliga osten tog slut. Sambon har flera gånger kommenterat att den har precis samma konsistens som vanlig ost. Synd bara att den är så dyr i så väldigt liten förpackning och efter sconesfrukosten nu också slut. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar