söndag 10 april 2016



Två liter mjölk blev en hög loppisfynd och lite ångest.



Loppisfynd röda korset.

Igår blev det inget rensat för att vi höll på med markisen hela dagen plus hämtade våra fyndade pallkragar. Sen var det kväll och mamman somnade samtidigt som barnet.

På grund av rensningen har jag knappt varit sugen på att gå på loppis iallafall. Jag vet ju hur det blir. Jag KAN inte låta bli att "fynda" om jag så behöver sakerna eller ej. 

I fredags tog dock jag och sonen en promenad efter att ha varit inne med sjukstuga i så många dagar. För att köpa mjölk (vi har ju köpstopp på mat denna månad men det som är specifikt till sonen är undantaget). Åt samma håll (nästan) ligger Röda korset. 

Jag hade bestämt mig för att bara köpa något om det var nåt bra som sonen verkligen behöver framöver. Men när de hade 75% rabatt så gick det ju inte att låta bli. Som tur var så var det sista dagen på rean efter två veckor så det fanns inte så mycket kvar. Jag fyndade dock det på bilden. Se fler bilder nedan.

Rosensele.

Det mest fantastiska fyndet hittade sonen. Plötsligt sprang han runt med denna på sig som något slags vapen eller rustning. Jag berömde honom jättemycket och tänkte att positiv förstärkning kanske kan få honom att hitta såna här fynd på nedersta hyllan någonstans igen hehe.

Den kostade 30:- dvs 7,50 med rabatt och kommer kunna säljas med supervinst när sonen tröttnat på att leka med den.

T-shirt med björnmotiv.

Jag köpte den här t-shirten till sonen för 2,50. Jag har tittat på den flera gånger. Jag gillar bilden på björnen men under står texten Orsa björnpark vilket jag inte gillar lika mycket. Nu kunde jag såklart inte låta bli. Får se om den blir omsydd till kalsonger eller om jag kan dekorera över texten på nåt vis. Den är för stor än så det är ingen superbrådska.

En t-shirtklänning i stor barnstorlek köpte jag för att sy om till byxor med snygg färdig ficka till sonen.

Ett fynd kan tyckas för 6:- men med tanke på att jag har SÅ många (gissar minst 50 st) egna gamla t-shirtar hemma att sy om så var det väldigt onödigt. Denna var dock en klänning och lång och kommer inte kräva skarvning med muddar och ursäkter ursäkter för onödigt hemdragna saker...

Tretorn fodrade gummistövlar.

Att ingen har köpt dessa under två veckors superrea är ju en gåta! Fodrade stövlar i bra märke och skick. Lortiga men bara av lera som gick att skölja bort med bara vatten. Sonen har redan (ofodrade) gummistövlar i denna storlek men det är ju bra med extra på dagis. För priset 7,50 MÅSTE jag ju dessutom få tillbaka pengarna när jag sen säljer dem.

Finaste färgkombinationen.

Jag har också tittat på denna halsduk flera gånger tidigare på Röda korset. Då den har kostat 20:- så har jag dock snålat ur. Ja jag är skadad av billiga loppispriser haha.

Nu kunde jag dock inte låta bli längre. Får se om sambon vill ha den eller om den blir till mig själv. Eller om den i värsta fall blir liggande i ett skåp som så många andar. Suck. Inte så jättenöjd med mig själv att jag drog hem fler saker nu när jag rensar ur och säljer av saker för 10:- styck. Men ändå- hallå 75% rabatt på Röda korset- vem kan stå emot det?!

Mjölken som var det enda som vi egentligen skulle köpa.

"Mjölk från korna" som sonen numera specificerar då han föredrar den framför soja eller havremjölk. Bra att han är medveten om varifrån den kommer iallafall.

Rengjord rosensele- bättre fynd kunde sonen knappt ha gjort.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Letar efter en rosensele.. du vill inte sälja den du har? Svara gärna på min mail i så fall linnea0313@hotmail.com

    SvaraRadera