fredag 29 april 2016


Veganska rester som lockar.



Veganska rester.

Ser inte så farligt ut va? Bara en bild för att visa att vegansk mat kan vara aptitlig och helt ok. Marinderade quornfiléer, rotfrukter i ugn och stekt broccoli och några körsbärstomater. Inte ens nylagat på bilden utan uppvärmt men jag tycker ändå att det ser väldigt aptitligt ut. Inte så synd om de som äter veganskt alltså. 

Vi ska jobba vidare med att byta ut mer och mer mot veganskt istället för laktoovo-vegetariskt. Just det här blev jag väldigt sugen på nu. Bilden kommer från alldeles innan vår utmaning att ha köpstopp på mat i en månad. Snart har vi jobbat oss genom månaden utan större problem (utom med frukosten) och rotfrukter och färska grönsaker ska absolut stå på inköpslistan till när vi ska fylla på lite igen. Frön och gryn och fryst ska vi försöka fortsätta att beta av det gamla innan vi fyller på. Det är inte så att det riktigt har sinat- alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar