torsdag 16 juli 2015

gratis bröd brödcheck polar
Gratis bröd

Idag var vi så duktiga när vi åkte och handlade. Cyklade dit istället för att ta bilen. Sonen tycker att det är roligt att åka bakpå min cykel så perfekt sätt att göra en rolig utflykt av att bara åka och handla. Vi hade också tagit med oss tygkassar istället för att köpa plastkassar att packa varorna i. Det brukar vi alltid glömma så känner mig duktig och nöjd nu och hoppas att vi startat en ny god vana- för miljön och ekonomin.

Dock glömde vi brödcheckarna vi fick i posten tidigare i veckan. Förra veckan köpte vi bröd som blev mögligt innan bäst före datum. Jag gick in på företagets hemsida och fyllde i ett formulär. Dagen efter kom det checkar på 80.- i posten som kompensation för två förpackningar som vi köpt för totalt 30.- Bra avkastning på någon minuts jobb. Vet att jag tidigare reklamerat juice som jäst innan bäst före datum och säkert något mer också. Det är lätt att vara lat och bara slänga och bli sur men jag ska verkligen fortsätta att höra av mig om det är fel på någon vara jag köpt. 
kalsonger barn hemmasytt återbruk stuv tvättbjörn resår mintgrön
Kalsonger

Jag hittade bild på ett par till kalsonger jag sytt till sonen. Det mönstrade tyget är en stuv från min syster, det mintgröna är från en av mina avlagda t-shirts och resåren är från nåt hängselaktigt jag köpte på loppis för länge sedan. Då var det klämmorna i ändarna på resåren som jag var ute efter till att sy egna napphållare till sonen. Köpte såna plastringar av någon på nätet för 4.- styck och klämmor på hängslen från second hand för ca 2,50.- styck och sydde personliga napphållare.

kalsonger barn hemmasytt återbruk stuv tvättbjörn resår mintgrön
Baksidan kalsongerna

retro sandaler gröna strumpor polarn och pyret ankare marin loppis
Hittade också en bättre bild på sonens snygga retro sandaler.

retro sandaler t-shirt randig grön tröja hemmasydd återbruk shorts rea gröna strumpor polarn och pyret ankare marin loppis
Dagens outfit besök vårdcentralen

Skobilden är från i måndags då vi var till vårdcentralen för att kolla en vagel i sonens öga. Här är hela outfiten. T-shirt från polarn och pyret köpt second hand på tradera för ca 50.- Dyrt för att vara köpt av mig men dessa randiga har blivit mina favoriter. Han har haft dem i olika färger och storlekar. Strumporna är också från Polarn och pyret och köpta nya. Det är det märke som satt bäst på sonen när han var liten och enligt mig de snyggaste. Några par har jag fått tag på second hand på tradera och vanlig loppis men strumpor i större än bebis storlek tycker jag är svårt att hitta- de blir kanske utslitna eller i större utsträckning än vanliga kläder ärvda av syskon... Övriga kläder har jag bloggat om tidigare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar